Routebeschrijving Startplaatsen

Voor de Vechtdal Fietsvierdaagse 2024 hebben we weer verschillende prachtige routes uitgezet. Er zijn kortere (40 km) en langere (60 km) fietsroutes. Alle routes hebben hun eigen thema en ook zijn ze geheel gemarkeerd zodat u de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. De routekaarten worden, per dag,  bij de start uitgereikt.

Het is een recreatieve fietstocht waarbij 20 km /u hard zat is.

EN houd rekening met het overige verkeer.

De fietsroutes zijn niet op GPS verkrijgbaar.

Bezienswaardigheden

Elke dag kunt u bij de start en op de splitsing van 40 en 60 km bepalen of u de lange of de kortere fietsroute gaat fietsen. Ook krijgt u aan de start van elke fietsdag  informatie mee over bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt en die de moeite waard zijn om even te bekijken. Natuurlijk bent u hier niet toe verplicht. Wel maken ze uw fietstocht nóg leuker!https://www.high-endrolex.com/47

Startplaatsen

Tijdens de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse starten we alle dagen vanuit een andere startplaats. Meer informatie vindt u op de pagina startplaatsen. U kunt elke dag starten tussen 8.30 en 11.30 uur. Om 17.00 uur sluit de laatste stempelpost. Op dag één, twee en drie van de Vechtdal fietsvierdaagse zijn er twee startplaatsen. Zo kunt u op 3, 4 en 5 september zelf kiezen waarvandaan u gaat starten.

Prijzen

Wij doen dit samen met:

Kampeer Kampioen