Routebeschrijving Startplaatsen

Voor de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse 2022 hebben we weer verschillende prachtige routes uitgezet. Er zijn kortere (40 km) en langere (60 km) fietsroutes. Alle routes hebben hun eigen thema en ook zijn ze geheel gemarkeerd zodat u de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. De routekaarten worden, per dag,  bij de start uitgereikt.

Het is een recreatieve fietstocht waarbij 20 km /u hard zat is.

EN houd rekening met het overige verkeer.

De fietsroutes zijn niet op GPS verkrijgbaar.

Bezienswaardigheden

Elke dag kunt u bij de start en op de splitsing van 40 en 60 km bepalen of u de lange of de kortere fietsroute gaat fietsen. Ook krijgt u informatie mee over bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt die de moeite waard zijn om even te bekijken. Natuurlijk bent u hier niet toe verplicht. Wel maken ze uw fietstocht nóg leuker! Aan de start van elke fietsdag worden de fietsroutes en de extra informatie over de bezienswaardigheden voor die dag uitgedeeld.

Startplaatsen

Tijdens de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse starten we alle dagen vanuit een andere startplaats. Meer informatie vindt u op de pagina startplaatsen. U kunt elke dag starten tussen 8.30 en 11.30 uur. Om 17.00 uur sluit de laatste stempelpost. Op dag twee en drie van de fietsvierdaagse zijn er twee startplaatsen. Zo kunt u op 7 en 8 september zelf kiezen waarvandaan u gaat starten.

Prijzen

  • Dagkaart € 7,50 p.p. alleen bij de kassa.
  • 4 dagenkaart in de voorverkoop € 20,00 p.p.
    Via de ANWB € 18,50 p.p. en bij de kassa € 22,50 p.p.

Wij doen dit samen met:

ANWB Kampeer Kampioen