De routes voor de Fietsvierdaagse 2023 zijn klaar en  gecontroleerd  Neem maar aan dat de routes weer schitterend zijn! Er wordt gefietst door dorpjes, over heide, langs de Regge en een uitstapje naar Raalte Onderweg hebben we meerdere bezienswaardigheden bereidt gevonden de deelnemers te ontvangen.

Alle informatie over de Vechtdal Fietsvierdaagse is te vinden op de site   www.vechtdalfietsvierdaagse.nl

Zoals jullie zien is het logo van de Vechtdal Fietsvierdaagse gewijzigd. Dit jaar opereert de Vechtdal Fietsvierdaagse voor het eerst sinds jaren niet meer onder de vlag van de ANWB. Voor bepaalde evenementen door het land werd het ANWB-mentorkorps, bestaande uit vrijwilligers, ingezet. Dit was ook het geval bij de Vechtdal Fietsvierdaagse. De ANWB vaart sinds dit jaar echter een andere koers en bij dergelijke evenementen zoals de Fietsvierdaagse in het Vechtdal, kunnen we niet meer via de ANWB  gebruikmaken van deze vrijwilligers . Gelukkig hebben velen zich aangemeld om toch ondersteuning te bieden in de week waarin de VDF4D plaats vindt.

Maar 

Zoals zoveel activiteiten waarbij vrijwilligers hoog nodig zijn kampt de stichting Vechtdal Fietsvierdaagse ook met een tekort aan vrijwilligers. Heb je belangstelling om 4 dagen te helpen met alle voorkomende taken en woon je in de omgeving van het Vechtdal meld je dan aan via info@vechtdalfietsvierdaagse.nl  Onze voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die 4 dagen willen helpen, maar als je minder beschikbaar bent en toch graag wilt helpen is dat ook altijd goed natuurlijk! De vrijwilligers staan samen gratis op een camping met eigen tent, caravan of camper van de zondag 4 september tot de zaterdag 9 september en vanuit deze camping vertrekken we elke dag naar een startcamping. Kilometer onkosten worden vergoed € 0,21 pk. Woon je in de regio en wil je helpen vanuit huis is dat ook mogelijk natuurlijk! Kan je niet 4 dagen maar wil je wel graag helpen neem ook dan gerust contact op via een mailtje naar info@vechtdalfietsvierdaagse.nl             

De laatste avond sluiten we af met een gezellige barbecue voor alle vrijwilligers.

We gaan weer voor een mooie editie en hebben er zin in!
Bestuur en organisatie Vechtdal Fietsvierdaagse

Wij doen dit samen met:

Kampeer Kampioen