Beste Lezers van deze nieuwsbrief,

Vanaf dinsdag 5 september t/m vrijdag 8 september 2023 wordt voor de 24 ste keer de Vechtdal Fietsvierdaagse georganiseerd en kan er gefietst worden via vooraf uitgezette routes door het Vechtdal. Af en toe maken we een uitstapje, dit jaar is het naar Salland.

Wat de Vechtdal Fietsvierdaagse zo bijzonder maakt is dat er elke dag op een andere locatie wordt gestart. Dus elke dag rijdt je een geheel andere route. Er zijn een paar wijzigingen ten opzichte van andere jaren:

Op dag 1 kan je ook kiezen uit 2 startcampings. 4-daagse deelnemerskaarten zijn in de voorverkoop alleen te bestellen via Land van ANWB. Dit is voor leden en niet leden. Op de site van de Vechtdal Fietsvierdaagse vind je de instructie. Camper arrangementen zijn via de site van de Vechtdal Fietsvierdaagse te bestellen.

Dit jaar is de start op volgende campings:

Dag 1: Ommerland in Ommen en Beerze Bulten in Beerze
Dag 2: Koeksebelt in Ommen en Bergzicht in Giethmen
Dag 3: Kleine Wolf in Stegeren en Rheezerwold in Heemserveen
Dag 4: Lemeler Esch in Lemele.
Er kan gekozen worden of je per dag 40 of 60 km fietst. Liever één dag fietsen? Dat kan ook!

 

Als deelnemer van Vechtdal Fietsvierdaagse krijg je een routekaartje met hierop allerlei bezienswaardigheden onderweg. Dus stap onderweg ook eens af en bekijk gerust die kerk, een bijzondere molen, een mooie beeldentuin, een galerie of museum.

Vrijwilligers zorgen voor de bewegwijzering, parkeren en stempelposten en heb je pech onderweg dan staan zij ook klaar om je weer in het zadel te helpen. Lukt dat niet dan nemen zij je mee met fiets en al.

Wij doen dit samen met:

Kampeer Kampioen