Nieuwsbrief 2022 – Editie 2

Beste Lezers van deze nieuwsbrief,

Vanaf dinsdag 6 september t/m vrijdag 9 september 2022 wordt voor de 23ste keer de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse georganiseerd en kan er gefietst worden via vooraf uitgezette routes door het Vechtdal. Af en toe maken we een uitstapje naar de Regge, de Reest, Salland of Duitsland.

Wat de Vechtdal Fietsvierdaagse zo bijzonder maakt is dat er elke dag op een andere locatie wordt gestart. Dus elke dag rijdt je een geheel andere route. Dit jaar zijn de startcampings in Mariënberg (dag 1), Beerze en Hardenberg (dag 2), Ommen en Lemele (dag 3) en Stegeren (dag 4).

Er kan gekozen worden of je per dag 40 of 60 km fietst. Liever één dag fietsen? Dat kan ook!

Vrijwilligers van de ANWB zorgen voor de bewegwijzering, parkeren en stempelposten en heb je pech onderweg dan staan zij ook klaar om je weer in het zadel te helpen. Lukt dat niet dan nemen zij je mee met fiets en al.

Als deelnemer van de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse krijg je een routekaartje mee met hierop allerlei bezienswaardigheden onderweg.  Dus stap onderweg ook eens af en bekijk gerust die kerk, een bijzondere molen, een mooie beeldentuin, een galerie of museum. Op vertoon van uw deelnemerskaart krijgt u meestal een fikse korting en soms is de entree gratis.

Boek nu uw arrangement op uw favoriete camping,  blijf gezond en blijf fietsen. We wensen u allen een geweldige zomer en hopen u tijdens de Vechtdal Fietsvierdaags 2022 te ontmoeten.

Alle informatie over de Vechtdal Fietsvierdaagse is te vinden op     www.vechtdalfietsvierdaagse.nl

Wij doen dit samen met:

ANWB Kampeer Kampioen