Beste Lezers van deze nieuwsbrief,

We kijken, ondanks dat het wat anders was dan andere jaren, terug op een geslaagde Vechtdal Fietsvierdaagse in 2021. Veel dank hiervoor aan alle deelnemende participanten, de bezienswaardigheden onderweg en de vrijwilligers van de ANWB.

De eerste overleg met de deelnemende campings heeft inmiddels plaatsgevonden, de datum waarop de VDF4D 2022  plaats vindt is van 6 t/m 9 september 2022. De startcampings zijn bekend en de werkgroep routemakers zijn aan de slag gegaan om weer mooie routes te ontwikkelen!

De deelnemerskaarten en camperarrangementen zijn te bestellen via de website www.vechtdalfietsvierdaagse.nl vanaf 1 februari 2022. De prijs van de deelnemerskaarten hebben wij gelukkig ongewijzigd kunnen laten  en hanteren de prijzen van 2021 ook voor 2022.

De kampeer-, huur- en hotel arrangementen zijn binnenkort bij de deelnemende campings en het hotel te boeken en te vinden op de website www.vechtdalfietsvierdaagse.nl

Wij wensen wij u allen een goed en coronavrij 2022. Blijf gezond, pas goed op elkaar en blijf fietsen. We hopen u tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse 2022 te ontmoeten.

Wij doen dit samen met:

ANWB Kampeer Kampioen