Beste lezer van onze nieuwsbrief

Hopelijk gaat het goed met u. Het zijn uitdagende tijden voor iedereen en het is zeker niet gemakkelijk om steeds maar weer met alle strenge maatregelen te leven. Het coronavirus gooit helaas nog steeds roet in het eten tijdens het dagelijks leven. Gelukkig kunnen we nog wel op gepaste afstand wandelen, fietsen en hopelijk ook dierbaren ontmoeten. Zo proberen we er in deze periode samen het beste van te maken.

Helaas heeft de coronavirus er voor gezorgd dat de Vechtdal Fietsvierdaagse (VDF4D) 2020 niet door is gegaan, zoals vele andere evenementen. Dit is jammer, niet alleen voor u maar ook voor de organisatie en alle vrijwilligers die altijd met veel plezier klaarstaan om alles in goede banen te leiden.


Maar we blijven positief en we zijn vol goede moed gestart met de voorbereidingen VDF4D 2021. We hopen dat we volgend jaar weer mogen en kunnen! De VDF4D 2021 start op dinsdag 7 september tot vrijdag 10 september.

Omdat we in 2020 niet hebben kunnen fietsen maar we alles in grote lijnen wel klaar hadden hebben we voor 2021 de startcampings en routes hetzelfde gehouden. Die zijn immers nog niet gefietst.


De kampeer-, huur- en hotel arrangementen zijn binnenkort bij de deelnemende campings en het hotel te boeken en hier te vinden.

De deelnemerskaarten en camperarrangementen zijn via deze website te bestellen vanaf 1 april 2021. Houdt u vooral deze site in de gaten, deze wordt aangepast zodra er meer informatie beschikbaar is.

Hopelijk kunnen wij elkaar in september 2021 tijdens de VDF4D ontmoeten. In de tussentijd wensen wij u allen een gezellige decembermaand met hier en daar een lichtpuntje. Rest ons alleen nog te zeggen: “Blijf gezond, blijf fietsen en pas goed op elkaar”.

Wij doen dit samen met:

ANWB Kampeer Kampioen