Beste Lezers van deze nieuwsbrief,

Afgelopen week heeft het bestuur van de Vechtdal Fietsvierdaagse(VDF4D) overlegd of het verstandig is om de ANWB VDF4D door te laten gaan of niet. Tot 1 september worden alle evenementen waarvoor een vergunning nodig is afgelast. De VDF4D start op 1 september maar wij weten natuurlijk ook niet hoe het seizoen verder verloopt en of na 1 september versoepeling plaatsvindt wat betreft evenementen. De organisatie ANWB VDF4D wil dolgraag maar omdat in het algemeen de deelnemers en de vrijwilligers zich qua leeftijd in de meest kwetsbare doelgroep bevinden willen we eigenlijk niet stimuleren dat velen van u toch in groten getale in het Vechtdal op de fiets stappen en daarbij komt dat wij de 1,5 meter afstand regel niet kunnen toepassen. Veiligheid en gezondheid horen bij welk evenement dan ook op nummer één te staan, zo ook bij de VDF4D. Daarom dit jaar geen ANWB  Vechtdal Fietsvierdaagse.

Wilt u toch komen kamperen neem gerust contact op met de campings die u op onze site kunt vinden om te vragen wat mogelijk is. Onze route-maker heeft er vele uurtjes aan opgeofferd om weer 4 prachtige fietsroutes te maken en dat is zeker gelukt. We nemen ze zeker mee naar de ANWB  VDF4D 2021. Deze start op dinsdag 7 september t/m vrijdag 10 september 2021 en de startcampings blijven ongewijzigd.

De organisatie ANWB VDF4D wil dolgraag maar omdat in het algemeen de deelnemers en de vrijwilligers zich qua leeftijd in de meest kwetsbare doelgroep bevinden willen we eigenlijk niet stimuleren dat velen van u toch in groten getale in het Vechtdal op de fiets stappen en daarbij komt dat wij de 1,5 meter afstand regel niet kunnen toepassen. Veiligheid en gezondheid horen bij welk evenement dan ook op nummer één te staan, zo ook bij de VDF4D. <strong>Daarom dit jaar geen ANWB  Vechtdal Fietsvierdaagse.

Wilt u toch komen kamperen neem gerust contact op met de campings die u op onze site kunt vinden om te vragen wat mogelijk is. </span><span id=”m_-2890668307859150217docs-internal-guid-972bd6d4-7fff-2555-b0a8-111596bea2e8″>Onze route-maker heeft er vele uurtjes aan opgeofferd om weer 4 prachtige fietsroutes te maken en dat is zeker gelukt. We nemen ze zeker mee naar de ANWB  VDF4D 2021. Deze start op dinsdag 7 september t/m vrijdag 10 september 2021 en de startcampings blijven ongewijzigd.

Het bestuur en alle participanten hopen al onze deelnemers op deze wijze van de juiste informatie te hebben voorzien en rest ons alleen nog te zeggen </span><strong>“blijf gezond en pas goed op elkaar”</strong>. We hopen u volgend jaar in goede gezondheid te ontmoeten.

We vragen u vragen om zoveel mogelijk dit bericht te delen met anderen.

ps. Bridgeclub Ommen heeft de Fiets-Bridge-Drive aan de ANWB VDF4D gekoppeld en heeft besloten ook dit af te lassen.

Wij doen dit samen met:

ANWB KCK