De lente is begonnen na een hele lange herfstperiode. De winter hebben we dit jaar overgeslagen. Overal komen de bomen en bloemen in bloei, ’s avonds is het weer lekker lang licht en de fietsen worden weer van stal gehaald. Helaas bevinden we ons in, door de Corona virus, in een moeilijke periode maar we willen u toch op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de vorderingen die we maken voor de komende Vechtdal Fietsvierdaagse.

De werkgroep ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse heeft niet stil gezeten. De routes zijn klaar om gecontroleerd te worden. Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft gelezen vindt de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse dit jaar vanaf dinsdag 1 t/m vrijdag 4 september plaats. Via de site kunt u deelnemerskaarten of arrangementen bestellen. Wanneer u liever telefonisch een arrangement bij de deelnemende campings of hotel wilt boeken, vergeet dan niet te vermelden dat het om de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse gaat. De arrangementen zijn namelijk inclusief 2 deelnemerskaarten. De arrangementen kunt u bij alle campings en hotel boeken die op onze site staan.

De startcampings zijn bekend:

De ANWB is weer aanwezig met de promotiecamper, vorig jaar een groot succes. Menigeen heeft even het bed geprobeerd om te kijken of hij wel lang en breed genoeg is. De Fietsersbond is dit jaar voor het eerst alle dagen aanwezig met activiteiten en veel informatie vooral over E-bikes. Over de invulling volgt later meer informatie.

Bidgeclub Ommen
U zult zich afvragen wat heeft de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse met bridgen, welnu het zit zo:
De Bridgeclub Ommen viert haar 60 jarig bestaan en organiseert een Fiets-Bridge-Drive. Houdt u van bridgen en doet u mee aan de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse? Dan kunt u uw verblijf op één van de campings verlengen en op zaterdag 5 september meedoen aan de Vechtdal Fietsbridgedrive. Meer informatie vindt u hier. LET OP. Deze activiteit is niet gekoppeld aan de Vechtdal Fietsvierdaagse arrangementen.

Wilt u deze nieuwsbrief sturen aan een ieder die van fietsen houdt.

Wij doen dit samen met:

ANWB KCK